iPad gir skolen et komplett økosystem med maskinvare, apper og tjenester for utdanning. Og alle fungerer sammen for å hjelpe lærere og engasjere elever. iPad er kompatibel med alle appene og arbeidsflytene som elevene trenger for å lære – Microsoft Office, Google Workspace for Education og mer – men med et praktisk berøringsbasert grensesnitt.

Uansett om skoleledelsen vurderer en helt ny utrulling med én iPad til hver, eller om de vurderer delte enheter, kan de være sikre på at alle aspekter av utrullingen og enhetsadministrasjonen er like enkelt og intuitiv som produktene selv.

Passer til arbeidsflyter for utdanning

iPad fungerer med appene og tjenestene som lærere og elever bruker hver eneste dag, som Google Workspace for Education og Microsoft Office – men med et praktisk berøringsbasert grensesnitt. iPad kan sømløst integreres med over 190000 apper for utdanning.

Integreres med skolens eksisterende systemer

Med forent autentisering i Apple School Manager er det nå enklere enn noen gang å integrere iPad og Mac i det eksisterende miljøet med skolens påloggingsdetaljer for Google Workspace eller Microsoft Azure Active Directory.

Sikker for bruk til vurderinger og nasjonale prøver

Med vurderingsmodus aktivert er iPad og Mac sikre enheter for administrering av tentamener og eksamener, inkludert mange nasjonale prøver. Et bredt utvalgt av apper for formativ læring på App Store muliggjør vurdering av langsiktig fremgang mens elevene forbereder seg på disse prøvene.

Ønsker du å vite mer om fordelene ved å benytte deg av iPad til undervisningen? Last ned følgende whitepaper for flere fordeler og svar.

Lær mer

Hos Dustin ønsker vi å sikre at du får den beste verdien ut av dine Apple-produkter. Derfor har vi et bredt spekter av tjenester som vi kan tilby enten før eller i forbindelse med kjøpet ditt.

Les mer